Zaposleni u Subotica-transu našoj redakciji prosledili nove slike na kojima su čitljive osnovne tehničke karakteristike startera

Naša redakcija danas je nastavila da dobija slike spornog startera, za koji direktor Javnog preduzeća „Subotica-trans“ Dejan Ljubisavljević i gradonačelnik Stevan Bakić tvrde da je zaista koštao 1.197.411,60 dinara i da ga je pomenutom preduzeću doniralo „Dunav osiguranje“.

Ovoga puta, zaposleni u Subotica-transu fotografisali su osnovne tehničke karakteristike uređaja koje će biti od koristi za otkrivanje tržišne cene.

Podsetimo, naša redakcija je 27. februara objavila da je Subotica-trans uređaj zvani starter platilo skoro 1.200.000 dinara.

Gradonačelnik Bakić i direktor Ljubisavljević su u utorak sazvali konferenciju za medije, kojoj su prisustvovali i rukovodioci gradske uprave, na kojoj su saopštili da pomenuti uređaj zaista košta više od deset hiqada evra i da ga je, u stvari, doniralo „Dunav osiguranje“.

Nakon te konferencije, zaposleni u Subotica-transu našoj redakciji dostavili su snimke, kako bi konačno bila utvrđena tržišna cena startera.

Zaposleni su, pretražujući internet na osnovu podataka sa fakture, na osnovu koje je uređaj plaćen, utvrdili da bi uređaj mogao da košta nekoliko stotina evra.

Kako se podaci razlikuju, potrebno je da se saznaju pravi tehnički podaci.

Direktor Subotica-transa našem uredniku je obećao da će moći da snimi starter, samo ako taj uređaj ne bude „na terenu“.

Subotica-trans nije odgovorio na naš zahtev da snimimo uređaj i dobijemo njegovu prateću dokumentaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *