Opozicija od Bakića traži uklanjanje neprimerenih plakata

Gradonačelnik bi trebalo da bude čovek koji zastupa interese i mišljenje svih građana i pri tome ne bi smeo da pravi razliku ni po političkoj, verskoj , nacionalnoj, ali ni po bilo kojoj drugoj osnovi

Subotičke organizacije Novog DSS-a, Zavetnika, Dveri i POKS-a saopštile su da je Subotica osvanula obleplkjena uvredljivim plakatima koji, kako je navedeno, promovišu laž, bahatost i nemoral vladajuće stranke.

„Nema nikakve dileme da su plakate lepili aktivisti i članovi SNS-a. Lepljeni su i po mnogim mestima koji nisu predviđeni za njihovo postavljanje.

Takav čin, da se preko plakata unize politički neistomišljenici neistinama, samo potpiruje atmosferu i sukobe u društvu. Ne znamo ko je ideolog ovakvih plakata ali ono što zasigurno znamo je da je Grad Subotica mnogonacionalna i multikulturalna sredina i da se na ovakav način raspiruje mržnja prema onima koji drugačije misle.

Tražimo od poverenika GrO SNS-a i gradonačelnika Stevana Bakića da naredi svojim članovima da uklone sve plakate uvredljive sadržine koji su jedna čista laž. Da sve one grafite po trotaoaru očiste i da svim građanima Subotice upute izvinjenje.

Gradonačelnik bi trebalo da bude čovek koji zastupa interese i mišljenje svih građana i pri tome ne bi smeo da pravi razliku ni po političkoj, verskoj , nacionalnoj ali ni po bilo kojoj drugoj osnovi.

Opozicione stranke koje su se okupile u jedan državotvorni blok oko očuvanja Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije, nemaju nameru da plakate koje su lepili članovi i aktivisti SNS-a cepaju.

Smatramo da oni koji raspiruju mržnju u društvu treba da ih sami uklone i tim činom bar malo pokažu da su članovi ove naše zajednice“, navedeno je u saopštenju.

One thought on “Opozicija od Bakića traži uklanjanje neprimerenih plakata

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *