Bakić demantovao sam sebe

Sada tvrdi da nije posredi donacija, kako je saopšteno na konferenciji za medije, nego takozvana „prevencija“, odnosno uobičajeni povrat dela novca velikim osiguranicima, što naši izvori tvrde od početka i znači da je uređaj preplaćen ne sredstvima nepostojećeg donatora, nego upravo sredstvima Subotica-transa

Gradonečelnik Subotice, Stevan Bakić, saopštio je danas da je kompanija „Dunav osiguranje“ opredelila sredstva u iznosu od 997.843,00 dinara, koja je 22. septembra 2022. godine nepovratno preusmerila na račun Subotica-transa, po osnovu Ugovora o korišćenju sredstava preventive, a ne donacije kako je rekao na konferenciji za medije pre 16 dana.

Bakić je ovim saopštenjem demantovao sam sebe i potvrdio navode izvora našeg sajta iz Subotica-transa, koji od početka tvrde da “Dunav osiguranje “ nije donator startera koji je koštao 1.197.400,60 dinara, kako su Bakić i Ljubisavljević tvrdili, već da je posredi uobičajeni povrat dela novca, takozvana ”prevencija”, koji osiguravajuće kuće vraćaju većim osiguranicima svake godine, o čemu je naš sajt već pisao.

To znači da gradonačelnik, iz nekog nepoznatog razloga, ne razlikuje donaciju od “prevencije”, odnosno, to znači da je Subotica-trans upotrebio sopstvena, a ne sredstva “Dunav osiguranja”, kako je Bakić prvobitno saopštio.

U svom saopštenju, Bakić je potvrdio da je kolegijum izvršnih direktora JP „Subotica-trans“ doneo odluku o kupovini pomenutog uređaja, što je još jedan od dokaza da posredi nije donacija “Dunav osiguranja”, nego kupovina uređaja sredstvima Subotica-transa.

One thought on “Bakić demantovao sam sebe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *